Hej

Välkommen till

Sundbyberg Express AB

God kvalitet, noggrannhet och nära kontakt

Med hjälp av Sundbyberg Expresss vill vi hjälpa till att lösa den del av våra kunders livspussel som många kanske inte tycker är den man vill lägga tid på när man väl är ledig – städningen/flyttning. Vi vill helt enkelt skapa lite frid för våra kunder i den stressiga vardagen.

Vår kundpolicy utgår från att vi ska erbjuda ett hemstädning/flyttningsalternativ som bygger på god kvalitet, noggrannhet och nära kontakt mellan våra personal och kund.

Din hemstädare – Vår medarbetare Våra medarbetare är serviceinriktade, noggranna och vi arbetsleder på svenska.

En viktig del i vårt företag är att erbjuda personalen bra villkor, eftersom de då stannar längre och därmed ger en bättre kundupplevelse. I vår personalpolicy ingår därför att alla medarbetare ska vara anställda på Sundbyberg Express, att vi ska betala bra lön och de är självklart också försäkrade under arbetstid. Här finns vi

Prova oss om du vill få ett mer personligt bemötande än vad de stora drakarna kan ge!

Varför Sundbyberg Express AB? Vår vision är att ge Stockholms alla hushåll en möjlighet att få ett rent och snyggt hem/kontor/butik till ett överkomligt pris. Med många års erfarenhet av hemstädning och flyttning vet vi hur det går att göra arbetet med företaget effektivt och därigenom kunna hålla ett lågt pris.

  • Ditt krav är vår önskan
  • Att flytta är snabbt och enkelt
  • Vi är överkomliga

Sundbyberg Express AB

Org Nr.: 559210-8152

Telefon: 08 505 86 444

Sundbyberg Express AB -

Solna Torg 19, Plan 5, 171 45 Solna
0850586444

Contact Us